onsdag 5 december 2012

Imorgon går jultåget till Hjo

Baglady får en annan innebörd i juletider. Vi är rätt många.
Min termin är i praktiken slut. Julklapparna inhandlade och pengarna "slut". Ett så lämpligt tillfälle att åka hem till mamma och pappa utanför Hjo och fira jul.
Mina lägenhetskompisar åker så fort vädret tillåter. Sitta ensam i en lägenhet bara för att finns ingen skäl till. Nej 9.25 tar jag spårvagnen till Centralen 10.02 går tåget till Skövde 11.40 bussen mot Hjo hoppas jag kan klia någon under hakan så jag blir hämtad med bil.
Det finns en massa kul man kan göra på en gård. Elda i bastun, klia korna och en massa annat. Riskerar väl att hamna i snösvängen men det kan var kul det med. Har motionerat skallen hela hösten så nu kan det vara kroppens tur att få slita lite.
Ja det finns alltid att göra se. Antar att vi ska göra korv och sylta och en massa bakande.
Änna sköjigt!

6 kommentarer:

 1. "jag lyckades att lägga in kommentar.. hihi jag är ingen robot :)

  SvaraRadera
 2. Haha - är den där fåniga koden kvar ska se om jag kan få bort den.
  Tack det samma -God Jul till dig med.

  SvaraRadera
 3. Kommit fram! Inte helt självklart med det här vädret!

  SvaraRadera
 4. Jag åkte samma tåg fast tidigare på morgonen och det blev försenat fler gånger. Det händer alltid oväntade saker när jag är ute och reser så nästa gång ska jag ge dig en varning så du inte bokar samma tåg som jag :)
  Jag önskar dig en riktigt God Jul!!

  SvaraRadera
 5. Tåget var det enda som var nästan i tid, precis för lite för resgarantin. Spårvagnen i Göteborg och bussen mellan Skövde och Hjo var det värre med.

  SvaraRadera